PosterApp

Met de PosterApp kunnen plattelandsjongerenverenigingen in vijf stappen gemakkelijk een poster en/of flyer maken. Erg handig voor verenigingen die kampen met een tekort aan ontwerpskills of tijd. De PosterApp heeft meer dan 25 bruikbare ontwerpen, 754 mogelijkheden voor verschillende posters, die aangepast kunnen worden met eigen tekst, foto’s en kleuren. Met de PosterApp is binnen 5 minuten een unieke, eigen  poster gemaakt, welke  direct gedeeld kan worden met leden via Facebook, Twitter, Flickr en E-mail. De PosterApp is gratis te downloaden in de App Store onder de naam: PJPoster. Geen Applegebruiker? Geen nood, je kan de applicatie ook via de website www.mijnpjposter.nl/webApp/ gebruiken.

wedstrijd2

Doe deze maand mee met de PosterAppwedstrijd van Plattelandsjongeren.nl! Maak voor de activiteiten van jouw vereniging een poster met de PosterApp en deel hem deze decembermaand op onze Facebookpagina. De geplaatste posters worden op maandag 7 januari door een vakkundige jury gekeurd op originaliteit, creativiteit en doelgerichtheid. De vereniging met de winnende poster wint een unieke PosterApptaart.

hoe

1. Download de app ‘PJPoster’ in de App Store.
2. Open de app of ga naar www.mijnpjposter.nl/webApp/.
3. Klik op ‘Maak Poster’ of ‘Project Poster’, afhankelijk waar je een poster voor wilt maken.
4. Kies een kleur of foto voor de achtergrond.
5. Vergroot, verklein of draai de foto naar eigen keuze.
6. Verander de teksten naar informatie over jullie activiteit.
7. Kies een logo.
8. Druk op ‘verder’.
9. Kies de gewenste laag over jouw poster.
10. Sla de poster op en verspreid hem via mail, Twitter, Facebook en/of Flickr.

waarom

posterPosters
– Meer dan 25 posters om te kiezen
– Wij de creativiteit, jij de inhoud