PJO

Plattelands jongeren Overijssel is een op zich zelf staande vereniging met een belangrijke doelgroep; Jongeren! Het bestaat uit 2 besturen; Het OAJK (Overijssels Agrarisch Jongeren Kontakt) en de PJO (Plattelands Jongeren Overijssel).

De PJO is een professionele organisatie voor en door jongeren op het Overijsselse platteland. Bij PJO zijn 7 algemene jongerenverenigingen aangesloten met ruim 500 leden. Afdelingen die bestuurd worden door actieve jonge vrijwilligers. Deze jongeren organiseren op lokaal niveau diverse activiteiten, evenementen en bijeenkomsten. PJO zet zich in om deze jongerenverenigingen te ondersteunen met bestuursondersteuning door middel van trainingen en coaching, belangenbehartiging voor jongeren op het platteland en diverse projecten.

PJO wordt bestuurd door een bestuur van 3 jongeren en kent een creatieve commissie. Meer informatie uiteraard op deze site!