Online trainingen

Online training: Geld!

Waar haal je als vereniging geld vandaan voor activiteiten? Misschien zijn er meer mogelijkheden dan je denkt. Volg deze online training met je bestuur of met een aantal bestuursleden.

Online training: bestuurstaken!

Hoe zijn de taken in jullie bestuur verdeeld? Komen je taken overeen met je sterke punten en je interesses? Een goede taakverdeling is belangrijk om als bestuur goed te kunnen functioneren. Volg deze training met het hele bestuur!

Online training: Publiciteit!

Hoe creëren jullie publiciteit voor activiteiten en hoe realiseren jullie daarmee de werving van deelnemers of bezoekers? In deze training komen het maken van een publiciteitsplan, maar ook allerlei tips en tricks over publiciteit en werving aan bod.