JAV-Commissie

Jong Agrarische Vrouwen Overijssel is er voor alle Overijsselse vrouwen tot 35 jaar, die een klik hebben met de agrarische sector.

We organiseren een aantal keer per jaar activiteiten die in meer of mindere mate te maken hebben met de agrarische sector. Gezelligheid staat voorop, maar we zijn niet schuw van een pittige discussie of een actieve workshop.

Vorig jaar hebben we vrouwelijk agrarisch Overijssel enthousiast gemaakt op de Ladiesnight in Raalte. Ook hebben we later in het seizoen de do’s en don’ts van social media besproken in samenwerking met LTO Vrouw en bedrijf.

In Overijssel is op dit moment 1 Jong Agrarische Vrouwen groep (JAV) actief. Door ons op facebook te liken, word je op de hoogte gehouden van de Jong Agrarische Vrouwen activiteiten in Overijssel.

De JAV Overijssel-commisie bestaat momenteel uit 5 enthousiaste jongen meiden; Vera Captein, Lianne Groothalle, Nicole Hofman, Gerke Schrijver en Marloes ter Woerds. Lijkt het je ook leuk om activiteiten te organiseren? Laat het ons dan weten!

10712885_607445106048729_2128129553608788686_n(1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *