Verslag Algemene Ledenvergadering PJO-OAJK 18 mei jl.

Op woensdagavond 18 mei was de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Plattelands Jongeren Overijssel en Overijssels Agrarisch Jongeren Kontakt in Denekamp. Tijdens de ALV zijn de financiën en het opzeggen van een verzekering (meer info? mail dan naar info@pjoverijssel.nl) besproken. Daarnaast is er ook afscheid genomen van verschillende bestuursleden, vanuit OAJK: Gerke Schrijver, Marloes ter Woerds, Arjan Hulsman en vanuit PJO: Marije van ’t Oever. Daarnaast hebben we bij OAJK Jeroen Aalderink en Nicole Hofman mogen verwelkomen.

Na de vergadering zelf hebben we een presentatie van Provincie Overijssel bijgewoond over de manieren waarop men met houtwallen om kan gaan. Als laatste hebben we een leuke rondleiding en proeverij gehad bij BuffelFarm Twente!

IMG_0990 IMG_0992 IMG_0994  IMG_0985