Uitnodiging voor de vrouwen: Bedrijfsbezoek Paardenmelkerij Sand

Dames! Het is gelukt! Eindelijk hebben we iets leuks gevonden waar we graag met jullie een kijkje willen nemen. 1 maart willen we jullie graag uitnodigen voor een bijeenkomst bij Paardenmelkerij Sand te Harbrinkhoek. Deze avond zal Arjan iets vertellen over hun bijzondere bedrijvigheid.

Het JAV zet zich in om dames, tot 35 jaar, uit de agrarische tak of met agrarische affiniteit bij elkaar te brengen voor een leuke, gezellige en leerzame avond.

We hopen jullie te zien op 1 maart! We gaan uit van een goede en gezellige opkomst. Meld je aan als aanwezig zodat we weten met hoevelen jullie gaan komen! De kosten van deze avond bedragen € 5,- voor leden en € 7,50 voor niet leden

Tot dan!

P.S.
Laat ons weten of je komt, stuur een mailtje naar info@oajk.nl of zet je bij dit evenement op ‘gaat’!
Ben je nog geen lid, maar je wilt wel graag aanwezig zijn bij deze avond? Laat het ons weten via een berichtje.