Beste keten van Tubbergen en Dinkelland 2016!

Keet Mander in gemeente Tubbergen en Keet ´t Greune hök in gemeente Dinkelland hebben de wedstrijd ‘De Beste Keet van Tubbergen/Dinkelland 2016’ gewonnen. De winnende keten namen het op tegen andere keten in de gemeente. Zij konden punten verdienen tijdens een bezoek van een keetadviseur. De winnaars krijgen naast de befaamde titel ook een compleet verzorgde dag met o.a. een antisliptraining voor de keeteigenaar en keetvrienden.
Na 2015 organiseerde PJO ook in 2016 de wedstrijd ‘De Beste Keet van Tubbergen/Dinkelland’. Keten deden mee via de website www.keetkeur.nl of door zich aan te melden bij Plattelands Jongeren Overijssel. Op uitnodiging van de keethouder kwam een keetadviseur uit het jongerenteam op bezoek om een workshop te geven die tegelijkertijd diende als beoordeling van de keet. Op de thema´s brandveiligheid, alcoholbeleid, huisregels, activiteiten, noodnummers en EHBO, betrokkenheid ouders en uitstraling van de keet konden punten verdiend worden en werd er actief gewerkt aan een veilige en actieve keet.